Vaření s profesionálním šéfkuchařem

Zveřejněno: 28. 4. 2023, zapsal: Věra Zagorová, přečteno: 580x

Dne 2. května bude vařit s týmem kuchařek na pracovišti MŠ Saská profesionální kuchař Vít Kudrna.  Získal praxi v luxusních restauracích v ČR. Má mnohaleté zkušenosti s vedením týmu kuchařů na pozici šéfkuchaře. Umí předat znalosti z gastronomie srozumitelným způsobem. Vystupoval v několika dílech televizního pořadu POLOPATĚ na ČT 1.
Nabízí gastroporadenství, školení personálu pro školy i školky. Vede prezenční kurzy vaření. Rád vaří českou kuchyni v moderním pojetí.

Specializace:
Kromě české kuchyně v moderním pojetí rád vaří balkánskou, maďarskou, mexickou a italskou kuchyni.
Častá spolupráce s médii – vaření a vystupování v TV pořadech.
Gastro show.
Moderní gastronomie, kreativní tvorba receptů.
Zprostředkování a prodej gastro zařízení pro profesionály.
Gastroporadenství v restauracích, školách a školkách a školení personálu.

Schopnosti a dovednosti:
Dlouhodobé zkušenosti s vedením týmu kuchařů jako na pozici šéfkuchař luxusních restaurací ČR, manažerské a organizační schopnosti.
Vystupování a vaření v televizi v různých TV pořadech.
Kreativita a vaření na netradičních místech.
Komunikativnost, live cooking, gastro show a vysoce profesionální prezentace pokrmů.
Lektorské dovednosti - schopnost vysvětlit znalosti z gastronomie.
Gastroporadenství restauracím a otvírání nových provozů – tvorba cenové kalkulace a sestavení jídelníčku, hygienické předpisy.
Dokonalé chuťové vyladění pokrmů a umělecké servírování.

Spolupráce s médii (výběr):
TV ČT 1 – vaření v pořadu POLOPATĚ – rok 2016, 2017, 2018, 2019.
Časopis JIP – elektronicky.

Medaile a ocenění:
Vedení soutěžního týmu na Prague Food Festival.

Reference:
Gastroporadenství a otevření restaurace LOKÁL – Praha Vinohrady.
Dinner in the sky v Praze - zážitková večeře v oblacích.
Potrefená husa – Dejvice Praha – šéfkuchař.
Ambiente Praha – šéfkuchař.
Gastrostudio JIP – Bořanovice – šéfkuchař.
Zámek Liblice – Konferenční centrum Akademie věd ČR – místošéfkuchař.